Siste nytt fra oss

Lanserer UpRight TT250 rullestillas

Lanserer UpRight TT250 rullestillas

september 18, 2015

Vi lanserer det nye UpRight TT250 rullestillaset. Det perfekte valget for deg som søker etter god kvalitet til en gunstig pris. Rullestillaset UpRight TT250 er godt egnet til arbeid i høyden hjemme eller på hytta og er et egnet hjelpemiddel for lettere fasadearbeid. Kompakt størrelse og lav vekt gjør stillaset enkelt å montere selv opp til den maksimale arbeidshøyden 9,1 meter.

LES MER
Instant på Dyrsku`n

Instant på Dyrsku`n

august 25, 2015

Møt oss på Dyrsku'n. Vi kommer også i år til å ha en egen stand på årets Dyrsku`n som går av stabelen 11 -13. september. Hvis du planlegger å ta en tur på messa, så ta gjerne en tur innom oss for en hyggelig prat. 

LES MER
Råd og tips

Råd og tips

juli 17, 2015

Vi har lansert en ny tjeneste på Instant.no som heter «Råd og Tips». Her har vi lagt inn mange nyttige artikler som kan være til stor hjelp for våre lesere.

LES MER
Vi holder sommeråpent

Vi holder sommeråpent

juli 01, 2015

Vi i Instant Norge ønsker alle en god sommer og nyter det gode været. Siden mange av våre kunder benytter sommeren til å gjøre ulikt type arbeid holder vi åpent i hele sommer med normale åpningstider (07.00-16.00 alle hverdager) – ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Ta liftkurs på nett i sommer?

Ta liftkurs på nett i sommer?

juni 25, 2015

Vet du at Instant Norge tilbyr opplæring på nett? Et av de mest populære kursene er vårt Liftkurs som gir deltakerne personløfterbevis ved bestått eksamen og dokumentert praksis.

LES MER
Blåprodukter - mai kampanje

Blåprodukter - mai kampanje

mai 06, 2015

Visste du at vi sannsyligvis har norges mest konkurransedyktige priser på materialhåndteringprodukter? Og nå gjør vi det ennå rimeligere med en egen flyttekampanje. Vi tilbyr et bredt utvalg blant annet avfallshåndtering, gipshåndtering og verktøyhåndtering. Alle produkter er CE-godkjent. Kampanjen gjelder til 31.mai.

Last ned kampanjen her.

*tilbudet gjelder kun for varer fra vårt lager på Vestby.

LES MER
Klasseromskurs - Mai

Klasseromskurs - Mai

april 28, 2015

Sesongen er i gang og mange av våre kunder tar kurs. Som de fleste kjenner til så tilbyr vi nettkurs, men noen kunder ønsker også tradisjonelle kurs i klasserom. Vi tilbyr liftkurs, stillasbrukerkurs, fallsikringskurs og HMS-kurs for ledere.

I den forbindelse har vi satt opp følgende kurs:

 

 

 

 

 

6. mai kl 09 – 15

Liftkurs (teori og praksis)

Pris 1.990,-

 

7.mai kl 09 – 12

Stillasbrukerkurs (teori og praksis)

Pris 1.490,-

 

12.mai kl 09-12

Fallsikringskurs (teori og praksis)

Pris 990,-

 

13.mai kl 09-13

HMS for ledere (obligatorisk kurs for ledere)

Pris 1.190,-

 

Samtlige kurs holdes i våre kurslokaler i Deliveien 7, 1540 Vestby. Ta kontakt med oss på kurs@instant.no for bestilling eller spørsmål.

LES MER