Siste nytt fra oss

Råd og tips

Råd og tips

juli 17, 2015

Vi har lansert en ny tjeneste på Instant.no som heter «Råd og Tips». Her har vi lagt inn mange nyttige artikler som kan være til stor hjelp for våre lesere.

LES MER
Vi holder sommeråpent

Vi holder sommeråpent

juli 01, 2015

Vi i Instant Norge ønsker alle en god sommer og nyter det gode været. Siden mange av våre kunder benytter sommeren til å gjøre ulikt type arbeid holder vi åpent i hele sommer med normale åpningstider (07.00-16.00 alle hverdager) – ta kontakt hvis det skulle være noe.

LES MER
Ta liftkurs på nett i sommer?

Ta liftkurs på nett i sommer?

juni 25, 2015

Vet du at Instant Norge tilbyr opplæring på nett? Et av de mest populære kursene er vårt Liftkurs som gir deltakerne personløfterbevis ved bestått eksamen og dokumentert praksis.

LES MER
Blåprodukter - mai kampanje

Blåprodukter - mai kampanje

mai 06, 2015

Visste du at vi sannsyligvis har norges mest konkurransedyktige priser på materialhåndteringprodukter? Og nå gjør vi det ennå rimeligere med en egen flyttekampanje. Vi tilbyr et bredt utvalg blant annet avfallshåndtering, gipshåndtering og verktøyhåndtering. Alle produkter er CE-godkjent. Kampanjen gjelder til 31.mai.

Last ned kampanjen her.

*tilbudet gjelder kun for varer fra vårt lager på Vestby.

LES MER
Klasseromskurs - Mai

Klasseromskurs - Mai

april 28, 2015

Sesongen er i gang og mange av våre kunder tar kurs. Som de fleste kjenner til så tilbyr vi nettkurs, men noen kunder ønsker også tradisjonelle kurs i klasserom. Vi tilbyr liftkurs, stillasbrukerkurs, fallsikringskurs og HMS-kurs for ledere.

I den forbindelse har vi satt opp følgende kurs:

 

 

 

 

 

6. mai kl 09 – 15

Liftkurs (teori og praksis)

Pris 1.990,-

 

7.mai kl 09 – 12

Stillasbrukerkurs (teori og praksis)

Pris 1.490,-

 

12.mai kl 09-12

Fallsikringskurs (teori og praksis)

Pris 990,-

 

13.mai kl 09-13

HMS for ledere (obligatorisk kurs for ledere)

Pris 1.190,-

 

Samtlige kurs holdes i våre kurslokaler i Deliveien 7, 1540 Vestby. Ta kontakt med oss på kurs@instant.no for bestilling eller spørsmål.

LES MER
Større lokaler - ny adresse

Større lokaler - ny adresse

mars 27, 2015

Etter flere år med vekst og bredere produktsortiment har vi vokst oss ut av våre lokaler i Oslo. Vi har derfor valgt å flytte kontor og lager til Vestby hvor vi har mer enn dobbelt så mye plass å boltre oss på. For deg som kunde vil det meste være som før, mens vi nå kan lagerføre flere varer som igjen betyr raskere levering til deg. Ny adresse er:

Instant Norge AS

Deliveien 7

1540 Vestby

LES MER
Sesong for tilhengermonterte lifter

Sesong for tilhengermonterte lifter

mars 18, 2015

Klar for vårsesongen? Vi kan nå levere tilhengermonterte lifter med henholdsvis 13- 18m arbeidshøyde til meget konkurransedyktige priser. Våre 13 og 15 meter lifter har blitt svært godt mottatt og vi kan nå tilby en ny 18 meter. Vi tilbyr nå et vidt sortiment av lifter. Liftene er bygd på vellkjent teknologi, og fagpersonnellet har over 10 års erfaring.

LES MER